Verzending

Het verzenden van bestellingen binnen Nederland is GRATIS bij een bestelling vanaf €25, bij bestellingen onder de €25 brengen wij €3.95 verzendkosten in rekening.
PostNL levert van dinsdag tot en met zaterdag (niet op zondag en maandag). U ontvangt van ons een email zodra uw order is verzonden. 
Verzendkosten naar Duitsland en België bedragen €8,95.

Wanneer u een bestelling op een werkdag voor 20.00 uur besteld en betaald met Ideal wordt deze binnen 2 werkdagen verzonden. Kiest u ervoor om het bedrag zelf vooraf aan ons over te maken, dan verzenden wij uw bestelling zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Tijdens de sale periode kan het zijn dat de levering van uw bestelling een vertraging heeft van 1 à 2 werkdagen.


Betalen in de webshop

Voor aankopen in onze webshop kunt u op verschillende wijzen betalen: 

  • iDeal
  • Vooraf overmaken / overboeking
  • Giropay
  • Bancontact

  

iDeal

Elke grote Nederlandse bank ondersteunt tegenwoordig iDeal. Veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving de betaling verrichten.
Onze Duitse en Belgische klanten kunnen gebruik maken van Giropay en Bancontact.

 

Vooraf overmaken / overboeking

Boek het orderbedrag over op het rekeningnummer ten name van My Kidz te IJsselstein en vermeld je ordernummer als betalingskenmerk.
Let op: De verwerkingstijd van een bankoverschrijving kan tot 2 werkdagen duren. Pas na ontvangst van de betaling gaan wij over tot verzending.

 

BINNENKORT: Afterpay

AfterPay voert voor www.my-kidz.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Daarnaast rekent Afterpay extra kosten voor deze achteraf betaalservice welke wij (deels) doorbelasten, de kosten om gebruik te maken van Afterpay bedragen €5,00 per bestelling en zullen automatisch door My Kidz in rekening worden gebracht bij keuze van deze betaalvorm. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website


Retourneren

Indien uw bestelling niet naar verwachting is, kunt u de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. De kaartjes dienen aangehecht te zijn aan het artikel en netjes terug in de plastic verpakking. Het passen van een product is uiteraard wel toegestaan.

Zodra wij uw retour in goede orde hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. Heeft u gekozen voor achteraf betalen, dan wordt de factuur gecrediteerd.

Opmerking: het is niet mogelijk om uw aangekochte artikel om te ruilen voor een andere maat of een ander artikel. U plaatst dan een nieuwe bestelling voor het gewenste artikel, de retour van het andere artikel wordt volgens bovenstaande verwerkt.

U dient uw retour aan te melden door middel van een email aan anja@my-kidz.nl. U kunt uw retour direct verzenden als u deze heeft aangemeld via email.
Uw retour dient binnen 14 dagen na ontvangst van uw order te zijn gemeld en verzonden. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en risico.
Wij vragen u de factuur of een kopie van de factuur te verzenden mee te sturen met het pakket:

My Kidz
Afdeling Retouren
Tuinensingel 29
3404 AX IJsselstein

Na ontvangst van uw retour zullen wij deze verwerken.